helix
consulting

Új jelzáloghitelezési környezet kialakítása az egyik legnagyobb magyar banknál

Magyarország egyik legnagyobb bankja célul tűzte ki, hogy átalakítja jelzáloghitelezési folyamatait. Ennek érdekében egy új, rugalmas, felhasználóbarát, illetve a leggyakoribb panaszokat is megoldó, komplex megoldást hozott létre.

A projekt hamarosan egy önálló, belső csoporttá alakult, és JIM (Jelzáloghitel Igénylés Megújítás) néven beépült a pénzintézet mindennapjaiba. Működésének hozadéka, hogy mind a hitelközvetítő partnerek, mind pedig a fióki dolgozók számára elérhető egy teljesen új, jelzáloghitel kezelői rendszer. A JIM munkája ezzel nem ért véget, hosszabb távon a csapat tervezi a rendszerek további fejlesztését és funkcióinak kiterjesztését.

Az egykori projektet, illetve most már belső munkacsoportot kollégánk Business Analyst szerepkörben immár két éve támogatja. Ennek során segíti a projektvezetőt a további eredmények, lépések tervezésében, az üzleti leírások elkészítésében, a tesztelés menedzselésében, a feladatok ütemezésének nyomon követésében. Segít továbbá az agilis keretek kialakításában és eszközök csoportra szabásában, valamint a kibocsátások előtti feladatok koordinálásában.

Stratégiai gondolkodás, eredményes és kipróbált módszertanok, testre szabott megoldások.
Ön elmondja, mit szeretne. Mi megmondjuk, hogyan - és végig kísérjük a folyamaton.

Kérje ajánlatunkat