helix
consulting

Helix Blog

Blogunkon elmondjuk, megosztjuk, amit egy-egy, a szakmához akár csak lazán kapcsolódó témáról gondolunk. Vélemények ezek, de nagyon is megalapozottak, személyes írások, de kifejezetten a széles közönség számára. Fogadjátok szeretettel, olvassátok rendszeresen!

Nagy Testvér: ON/OFF

2020.10.16.

Mióta Insight szolgáltatásunk szélesebb körben is ismerté vált, illetve a CBRE hazai képviseletével, LocSight néven indított kezdeményezés nagy sajtóvisszhangot kapott, sokféle vélemény hangzott el különböző fórumokon, illetve a közösségi médiában.

Home office károk: mi szóltunk…

2020.09.28.

Amikor júniusban véget ért a vírus első hulláma, felhívtuk a vállalkozások figyelmét arra, hogy a home office egy előremutató jelenség ugyan, de érdemes lenne tudatosan megszervezni ahhoz, hogy igazán hatékony is legyen.

Bevezetés a bevezetésbe

2020.08.24.

A legtöbb közepes vagy nagyobb cég időnként bevezet egy-egy új rendszert. Vannak, akik az első ERP, CRM, vagy hasonló megoldásukat kezdik el használni, míg mások néhány évente frissítik, cserélik rendszereiket bármilyen okból.

Úri huncutság, avagy minek is nekem tanácsadó?

Egy kitalált történet

2020.07.08.

A nagyvállalatok jobbára értik, de a közepesek gyakran félreértik a tanácsadás intézményét. Hogy ez miért van így, az egy külön blogcikk témája lehetne (talán lesz is), de mindenesetre nem azért, mert rosszabbul végeznék a dolgukat. Szeretnénk ezért ezt a nagy és számunkra otthonos területet egy kitalált történettel megvilágítani.