helix
consulting

Adatvédelmi tájékoztató

A Helix Consulting tiszteletben tartja a honlapot látogató személyek személyes adatainak titkosságát és azokat mindenkor a hatályos adatvédelmi jogszabályok szerint kezeli.

Amikor Ön a Helix Consulting internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől ön megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolat felvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (e-mail), valamint kérdését vagy véleményét. Az űrlapot kitöltők a kitöltéssel egyben hozzájárulnak, hogy adataikat a Helix Consulting mint adatkezelő felvegye és tárolja. A Helix Consulting, mint Adatkezelő a megadott adatokat nem továbbítja, nem hozza nyilvánosságra, hanem azokat titkosan kezeli és csak az Ön által feltett kérdés, vélemény kezelésével szorosan összefüggő célokra használja.

A személyes adatok törlését ön a info@helixconsulting.eu e-mail címre küldött e-mailben kérheti.