helix
consulting

Vezetési tanácsadás

Számunkra a vezetési tanácsadás nemcsak egy szakma, hanem az „életlátásunk” módja is – így kölcsönös megbecsülésen és tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokra törekszünk, tudjuk, hogy munkánk saját magunk folyamatos fejlesztését igényli, ugyanakkor a meglévő tudásunk és tapasztalataink átadása alapja annak, hogy innovatív gondolkodással átvezessük ügyfeleinket egy „adatalapú jövőkép és működés” világába, ahol már ma formálni tudják a holnap üzletét.

Home office: kényszerből versenyelőny

Az első lépést már megtette a jövő munkahelyéhez. Segítünk a másodikban. A jövőben a home office és más alternatív foglalkoztatási formák egyre inkább részei lesznek a mindennapoknak és a munkavállalói elvárásoknak, miközben a költségcsökkentésnek is eszközei. Felmérjük, hogy az Önök cégénél mely területek és milyen formában alkalmasak erre, és szervezetfejlesztőként segítünk biztonságosan beépíteni ezeket az Önök vállalati kultúrájába.

NAK projekt menedzsment

A 2013-ban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara működésének megújítása mellett határozta el magát. Ehhez eszközként az SAP CRM rendszer bevezetése mellett döntött. Ez azért is jelentett kihívást – nemcsak a Kamara számára -,

Folyamatfelmérés, optimalizálás (BPR), változtatások implementálása

Egy vezető német autóipari konszern hazai kereskedelmi központja (Vállalat) a megnövekedett munkatársi szám, a folyamatok komplexitása miatt azt az igényt fogalmazta meg, hogy külső szakértő bevonásával a központi szervezetet érintő folyamatokat vizsgálja meg, a lefutásukat optimalizálja és a változtatásokat implementálja.