helix
consulting

Vezetési tanácsadás

Számunkra a vezetési tanácsadás nemcsak egy szakma, hanem az „életlátásunk” módja is – így kölcsönös megbecsülésen és tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokra törekszünk, tudjuk, hogy munkánk saját magunk folyamatos fejlesztését igényli, ugyanakkor a meglévő tudásunk és tapasztalataink átadása alapja annak, hogy innovatív gondolkodással átvezessük ügyfeleinket egy „adatalapú jövőkép és működés” világába, ahol már ma formálni tudják a holnap üzletét.

Home office: kényszerből versenyelőny

Az első lépést már megtette a jövő munkahelyéhez. Segítünk a másodikban. A jövőben a home office és más alternatív foglalkoztatási formák egyre inkább részei lesznek a mindennapoknak és a munkavállalói elvárásoknak, miközben a költségcsökkentésnek is eszközei. Felmérjük, hogy az Önök cégénél mely területek és milyen formában alkalmasak erre, és szervezetfejlesztőként segítünk biztonságosan beépíteni ezeket az Önök vállalati kultúrájába.

A NAK megújulása

A 2013-ban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara működésének megújítása mellett határozta el magát. A változás a nagy múltú szervezet teljes tevékenységét átfogta, a NAK gyakorlatilag ezzel a lépéssel érkezett meg a XXI. századba. Ehhez folyamatai, működése újraszervezése mellett eszközként az SAP CRM-rendszer bevezetése mellett döntött. Ez utóbbi több szempontból is kihívást jelentett – nemcsak a Kamara számára –, az alábbiak miatt:

Lépésváltás az autóipari konszernnél

Egy vezető német autóipari konszern hazai kereskedelmi központja a megnövekedett munkatársi szám és a folyamatok túlzott komplexitása miatt kívánta felülvizsgálni a központi szervezet működését. Fel akarták térképezni a folyamataikat, optimalizálni azokat és beilleszteni a vállalat működésébe.