helix
consulting

Magyar Multi Program: fenn vagyunk a listán

A kormányzat az utóbbi néhány évben jelentős erőfeszítéseket tesz a pályázati rendszer és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs terhek csökkentésére.

A vállalkozások támogatásának területén ennek egyik lényeges projektje a Magyar Multi Program. Ez egyebek között azzal is megkönnyíti a pályázaton résztvevő vállalkozások életét, hogy előre összegyűjtötte és minősítette azokat a szakértő, tanácsadó cégeket, amelyekre a résztvevők biztosan számíthatnak a munkájuk, fejlesztési törekvéseik során.

Örömmel tudatjuk, hogy összesen hat szakértői területtel a Helix Consulting is bekerült a minősített szakértők közé. Ezek:

  • Marketing tanácsadás és márkaépítés
  • Projektfejlesztési-, projektmenedzselési tanácsadás
  • Vállalati pénzügyi tanácsadás
  • Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés
  • Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása
  • A szervezet digitális transzformációjának elősegítésével kapcsolatos tanácsadás

A szakértői területek és a tanácsadók úgy lettek kiválasztva, hogy munkájuk biztosan érdemben segítse a pályázót üzleti-fejlesztési céljai megvalósításában. Ezért a pályázatok elbírálásánál nem egyszer jelentős többletpontokat jelent, így a pályázat sikerének kvázi feltétele is, hogy valaki eleve „betervezze” a listán szereplő tanácsadókkal közös munkát. A következő pályázati ciklus érdemben csak idén 2021-ben kezdődik, mi pedig készen állunk segíteni mindenkit céljai elérésében!