helix
consulting

Beszéljünk a tényekről: LocSight

Legutóbbi blogbejegyzéseink mindegyikében volt egy kis filozófia, igyekeztünk kicsit túlmutatni a konkrét mondandónkon. Ez most nem ilyen.

LocSight2Örömmel tudatjuk, hogy a Helix Consulting és a CBRE magyarországi irodája közösen útjára indította a LocSight nevű szolgáltatást, ami technikai értelemben a Helix lokáció alapú szolgáltatásainak egy kifejezetten a kereskedelmi ingatlanokra koncentráló vetülete.

Az együttműködéshez a Helix a mobil helymeghatározáson alapuló piaci szolgáltatások terén kifejlesztett tudását adja, a CBRE-nél dolgozó kollégák pedig – miközben ezzel saját, már meglévő ügyfélkörüknek is jelentős hozzáadott értéket tudnak kínálni – üzletkötési potenciáljukat, az ingatlanpiacon szerzett hatalmas tapasztalatukat adják a „közösbe”. Piaci értelemben azonban a LocSight teljesen önálló, saját honlappal: www.locsight.app.

Minden más felhasználási terület, ahol az Insight képességek hasznosulhatnak, a Helix hatáskörében marad, míg megállapodásunk szerint a kereskedelmi ingatlanok területén kizárólag együtt jelenünk meg a szolgáltatással.