helix
consulting

Közepes uborka

Szokás a július-augusztust uborkaszezonnak hívni, mert tényleg ezekben a hónapokban érik nálunk a szabadföldi változat, és ahogy a legtöbb b2b szegmensben, úgy nálunk is tény, hogy kevesebbet csörög ilyenkor a telefon. Ezzel együtt azért szerencsére nem (csak 😊) az olimpiai közvetítés köti le a figyelmünket.

Nemrégiben társult tagként beléptünk a Magyar Franchise Szövetségbe, mert úgy gondoljuk, hogy a szövetség számos tagjának komoly segítséget tudunk nyújtani hálózatuk bővítésében és még hatékonyabb működtetésében. Néhány taggal már találkoztunk is, és eddig úgy tűnik, hogy nem tévedtünk.

Emellett ‒ a sajtóból is ismert anomáliák ellenére ‒ mégiscsak mindenki be tudta adni a GINOP Plusz pályázatát, amelyben közvetve, minősített tanácsadóként, számos céggel összefogva mi is részt veszünk. Az új elbírálási rendszer a pontszámok alapján választja ki a nyerteseket, úgyhogy mint mindenki, mi is várjuk az eredményt.

Nem utolsó sorban továbbra is dolgozunk azokon a nem egyszer több évet átölelő, nagy projektjeinken, amelyek nyilván nem érnek véget, és nem szakadnak meg csak attól, hogy nyár van. Összességében tehát legfeljebb amolyan közepes (kovászolni való) uborkaszezonról tudunk beszámolni, lélekben pedig készülünk a lendületes folytatásra, ami rendszerint augusztus 20-a után kezdődik. Titkos tipp: ha valakinek sürgősen van szüksége a szolgáltatásainkra, most is nyugodtan hívhat! 😊