helix
consulting

Az enterprise csoportról

A Helix Consulting 2021 októberétől csatlakozott az Enterprise Group-hoz, az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátorához.

Csapatunk, a Helix Consulting Kft. 2021-ben csatlakozott az Enterprise Group-hoz, az innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatások, megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátorához. A cég elsősorban az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (eHealth), valamint az egyedi fejlesztés és gyártás (Innovation Center) területén kínál megoldásokat, csatlakozásunkkal ez a paletta klasszikus és innovatív üzleti tanácsadási formákkal, folyamat- és rendszermenedzsmenttel, lokációanalízissel és más, a tevékenységi körünkbe tartozó kompetenciákkal bővült.

Az Enterprise Csoport meghatározó szerepet tölt be a hazai vállalatok és intézmények infokommunikációs rendszereinek továbbfejlesztésében, közvetlenül és közvetve elősegítve eredményességük javítását. A magas minőségi színvonal, a megbízhatóság, a folyamatos innováció, a műszaki fejlesztés, a vevőközpontú szemlélet, a társadalmi környezet gazdagítása, a nyitott kommunikáció eredményezi sikeres, stabil kapcsolatainkat, a cégcsoport vevőinek hosszú távú elégedettségét.

Az Enterprise infokommunikációs szolgáltatásait elsősorban nagy- és középvállalatoknak, illetve államigazgatási intézményeknek kínálja. Ügyfelei közé tartozik többek között a Magyar Honvédség, a Külügyminisztérium, a Paksi Atomerőmű Zrt., a MOL Nyrt., a TVK Nyrt., a Magyar Villamosművek Zrt., a BKV, az OTP Bank, az SAP, a Belügyminisztérium és az Országos Mentőszolgálat is.

A cégcsoport ‒ immár cégcsoportunk ‒ kiemelt figyelmet fordít az államigazgatási intézmények szektorspecifikus IT-fejlesztési és biztonsági igényeire. Céljuk, hogy az ügyfeleik számára kiépített rendszerek a jelen kihívásai mellett a jövő kérdéseire is választ adjanak, ezért a vállalati informatikai megoldásaikat a valódi szükségletek innovatív megközelítésével, megbízhatóan és magas szakmai színvonalon állítják össze.