helix
consulting

Igényfelmérés, szállítókiválasztás és rendszerbevezetés támogatása

Ügyfelünk, a hazai hitelintézeti piac egyik vezető szereplője elhatározta követeléskezelési rendszerének cseréjét és egy egységes rendszer bevezetését.

Célul tűzte ki, hogy a 21. Századi igényeket maximálisan kielégítő, jövőbemutató funkcionalitásokat nagymértékben támogató, integrált és csoport szinten is egységes rendszer kerüljön kialakításra.

Igényfelmérés

A projekt kezdetén, a vállalati stratégia mentén haladva workshopok keretében a vezetőkkel definiáltuk a szervezet által követni kívánt jövőbeni működési modellt, meghatározásra kerültek, hogy az ügyfél, termék, csatorna, folyamatok és természetesen támogató rendszerek tekintetében milyen jövőképet kíván követni a tulajdonos bankcsoport és a vállalat vezetői.

Szakértői workshopok keretében, állítottuk össze a részletes követelménykatalógust, melyben üzleti és támogató területek funkcionális követelményeit és nem funkcionális követelményeket gyűjtöttünk össze több, mint 70 modulra/funkciócsoportra.

Szállítókiválasztás

Ügyfelünket segítettük a hazai és nemzetközi legjobb szállítók felkutatásában, elvégeztük a potenciális szállítók előminősítését valamint támogattunk annak a szempontrendszernek a kialakítását, amely segítségével az összességében a legjobb ajánlat kiválasztása megtörténhet. Mindezeken túlmenően aktívan segítettük az információcserét, elsősorban a konzultációs időszakban történt egyeztetések és a követelményeket érintő kérdések megválaszolása során.

Stratégiai gondolkodás, eredményes és kipróbált módszertanok, testre szabott megoldások.
Ön elmondja, mit szeretne. Mi megmondjuk, hogyan - és végig kísérjük a folyamaton.

Kérje ajánlatunkat