helix
consulting

Hatékony megoldások

Beszéljenek helyettünk a munkáink. Ismerje meg korábbi eredményeinket, mert a tettek többet mondanak minden szónál!
Éppen ezért, nem is ragozzuk. Helyette inkább bemutatjuk legsikeresebb projektjeinket - velős, eredmény-orientált megközelítésben.

ATM-lokációelemzés, részletes ATM-használati-, forgalom- és potenciálbecsléssel kiegészítve

A Bank szerette volna jobban megérteni az ATM használati szokásokat. Választ keresett egyrészt az ATM-ben rejlő potenciálok valós mértékére, másrészt az ügyfelek ATM-használati és közlekedési mintáira.
A vizsgált ATM-ek 80%-a esetében találtunk olyan lokációt, ahol a feltételezhető potenciál miatt a várható bevételnövekedés egy éven belül kitermeli az ATM átmozgatásának költségét.

Minőségmenedzsment-rendszer bevezetése a NAK Call Centerében

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Call Center fejlesztési projektje során az volt a cél, hogy növeljük az egység teljesítőképességét, hatékonyságát. Ez úgy értük el, hogy támogattuk az új Call Center-technológia bevezetését, az SAP CRM rendszerének paraméterezését, valamint kialakítottuk az egyéni- és csoportos teljesítménymérés módszertanát.

Ügyfélszolgálati Szakmai Coaching egy kereskedelmi bank számára

A Helix az egyik magyarországi kereskedelmi bank számára nyújtott Coaching tevékenységet. A coaching egy személyre szabott "tanácsadási" módszer, amelynek a lényege, hogy nem ad közvetlenül tanácsot, hanem az ügyfél saját erőforrásaira támaszkodva támogatja a fejlődésben, egy meghatározott cél elérésében.