helix
consulting

Esettanulmányok

Beszéljenek helyettünk a munkáink. Ismerje meg korábbi eredményeinket, mert a tettek többet mondanak minden szónál!
Éppen ezért, nem is ragozzuk. Helyette inkább bemutatjuk legsikeresebb projektjeinket - velős, eredmény-orientált megközelítésben.

ATM lokációelemzés részletes ATM használati, forgalom- és potenciálbecsléssel kiegészítve

A Bank szerette volna jobban megérteni az ATM használati szokásokat, választ keresett egyrészt az ATM-ben rejlő potenciálok valós mértékére, másrészt az ügyfelek ATM használati és közlekedési mintáira.
A vizsgált ATM-ek 80%-a esetében találtunk olyan lokációt, ahol a feltételezhető potenciál akkora, hogy a várható bevétel növekedés egy éven belül “kitermeli” az ATM átmozgatásának költségét.

Minőségmenedzsment rendszerének bevezetése a NAK Call Centerében

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Call Center fejlesztési projektje során az volt a cél, hogy növeljük a Call Center teljesítőképességét, hatékonyságát. Ez úgy értük el, hogy támogattuk a Call Center technológia bevezetését, az SAP CRM rendszerének paraméterezését, valamint kialakítottuk az egyéni és csoportos teljesítmény mérésének módszertanát.

Ügyfélszolgálati Szakmai Coaching egy kereskedelmi bank számára

A Helix az egyik magyarországi kereskedelmi bank számára nyújtott Coaching tevékenységet. A coaching egy személyre szabott "tanácsadási" módszer, amelynek a lényege, hogy nem ad közvetlenül tanácsot, hanem az ügyfél saját erőforrásaira támaszkodva támogatja a fejlődésben, egy meghatározott cél elérésében.